OMA TYYLI

Liiketoimintakokemus

Viestintäkokemus

Minä, KoiKoin coach Kaija olen toiminut bisneksessä yli 20 vuotta kasvattaen ensimmäisen yritykseni yhden naisen putkasta 40 henkeä työllistäväksi, Suomen suurimpien joukkoon lukeutuvaksi, kansainväliseksi viestintätoimistoksi. Arvet löytyvät kehosta. Olen oppinut, että hyvä johtaja ei koskaan anna periksi, pyytää ja kuuntelee aina palautetta herkällä korvalla, keskustelee ihmisten kanssa. Kun on aika tehdä päätöksiä, niin niiden takana on myös pysyttävä– eikä poukkoilla tuuliviirin lailla joka suuntaan. Hyvä johtaja on oikeudenmukainen, joka ymmärtää eri ihmisten tarpeita ja vastaa niihin yksilöllisesti. Hyvä johtaja kohtelee kaikkia kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti eikä kerää ympärilleen mielistelijöitä. Mielestäni on eri asia opettaa, valmentaa ja neuvoa kuin ottaa itse liiketoimintavastuuta ja toimia riskillä. Se kokemus tekee nöyräksi, luottavaiseksi, rohkeaksi ja uteliaaksi.

Johtajien uusista kyvykkyysvaatimuksista kriittisin on viestintätaidot. Kyky herättää luottamusta, kuunnella toisia ja innostaa sekä kyky esiintyä vakuuttavasti tilanteessa kuin tilanteessa ratkaisevat, pärjääkö johtaja tehtävässään vai ei. Olen urani aikana tukenut viestinnällisesti satoja suomalaisia ja kansainvälisiä yritysjohtajia. Parhaimmat heistä käyttävät paljon aikaa viestintätaitojensa tietoiseen kehittämiseen. Viestinnässä vain harjoittelu tekee mestarin.

Coaching- ja valmentajakokemus

  • Olen valmentanut satoja yrityksiä ja fasilitoinut tiimejä erilaisissa muutos- ja kriisitilanteissa. Viimeiset kaksi vuotta olen coachannut sekä yksilöitä että ryhmiä ja auttanut heitä valjastamaan suuremman potentiaalin käyttöönsä ja saavuttamaan tavoitteensa.
  • Olen sertifioitu Global Leadership Profile (GLP) -coach, ja teen johtajille toimintalogiikkakartoituksia, joiden avulla he saavat avaimet oman toimintansa tietoiseen kehittämiseen.
  • Olen BCI:n sertifioitu yksilö-, ryhmä- ja tiimicoach, ja valmennan yksilöitä, ryhmiä, johtoryhmiä ja tiimejä heidän haasteissaan, avarran heidän näkökulmiaan ja autan heitä saavuttamaan tavoitteensa.
  • Teen yhteistyötä Amara Collaboration-yhtiön kanssa: järjestämme yritysten ja yksilöiden transformaatiovalmennuksia, sekä usean yrityksen yhteisiä transformaatio-keskusteluryhmiä.

Laaja kotimainen ja kansainvälinen vaikuttajaverkosto

Minulla on pitkän bisnes- ja viestintäkokemuksen sekä sosiaalisen ja verkostoituvan luonteeni vuoksi laaja kontaktiverkosto eri liiketoimintasektoreilta sekä kotimaassa että ulkomailla. Pystyn tämän vuoksi mm. hyödyntämään nopeasti omassa työssäni maailmalla syntyneitä parhaita käytäntöjä asiakkaiden eduksi.

Rohkeus

  • Olen coachisi, jos haluat, että sinua haastetaan ulos normaaliympyröistäsi
  • Olen coachisi, jos uskot siihen, että johtajana sinun pitää kokeilla jotain uutta saavuttaaksesi tavoitteesi
  • Olen coachisi, jos rohkaiset itsesi ja päätät uskaltaa
  • Olen coachisi, jos uskallat herkistyä ja myös nauraa itsellesi
  • Olen coachisi, jos luit tähän asti ja olet vielä mukana!