TOIMINTATAPA

Yhteisen kokemusmaailman jakaminen

KoiKoin coachin, Kaijan oma, yli 20 vuoden kokemustausta liiketoiminnasta toimitusjohtajana, omistajana, esimiehenä sekä hallituksen puheenjohtajana ja kansainvälisen verkoston jäsenenä nopeuttaa prosessia ja vahvistaa luottamusta sekä tunnetta, että samassa veneessä ollaan.

Luottamuksellisen tilan luominen

Luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa voit vapaasti tuulettaa ideoita, kokemuksia ja ajatuksia sekä kartoittaa mahdollisuuksiasi asioiden uudelleenhahmottamiseen ja tekemiseen. Tässä prosessissa syntyy oivallusten lisäksi valtavasti uutta, luovaa energiaa.

Aikaa ajattelulle

”Kerrankin joku kuuntelee ja saa rauhassa pohtia omia asioitaan, miettiä ajatukset loppuun asti”. Laitan peilin eteesi ja autan parantamaan ajatteluasi. En tee sitä sinun puolestasi, niin kuin monesti on tapana.

Tietoisuus oman käyttäytymisen vaikutuksista muihin

Autan sinua ymmärtämään ja hallitsemaan paremmin omaa ajatteluasi ja käyttäytymisesi vaikutuksia muihin ihmisiin. Emme useasti ymmärräkään, kuinka muut tulkitsevat meitä, ja miten monista syistä ja tilanteista erilaiset tulkinnat voivatkaan kummuta.

Toiminta monikulttuurisessa ympäristössä

Autan asiakasta ymmärtämään ja toimimaan viestinnällisesti korrektisti haasteellisissa, monikulttuurisissa ympäristöissä ja tuon tarvittaessa muita coacheja ympäri maailmaa mukaan tiimiin.